Sång/musik-pedagog

Sång/musik-pedagog

Om arbetsplatsen
Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker. Kulturskolan är en frivillig skolform för en meningsfull fritid med lust och lärande. Vi undervisar barnen i deras närmiljö ute på kommunens skolor och i kulturskolans egna lokaler i Tumba, Tullinge och Hallunda på och utanför skoltid. Vi når även barn i förskolan och genom fritidsverksamhet över hela kommunen. Kulturskolan har ca 1 600 elevplatser och erbjuder verksamhet för barn och unga i alla utvecklingsstadier. Utöver ämnesundervisning driver kulturskolan Tumba Gymnasiums musikprogram. Vi har även en väl utvecklad ensemble-, kör- och orkesterverksamhet. Eleverna bjuder även allmänheten på ett stort utbud av konserter samt dans- och teaterföreställningar. Genom omvärldsorientering, experiment och nyskapande blir Botkyrka kulturskola en verksamhet i linje med Borkyrka kommuns devis Långt ifrån lagom.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med pedagoger inom dans, teater och bild/animation. Erat uppdrag är att ge fler barn och unga i Hallunda/Norsborg möjlighet att ta del av kulturskolans verksamhet och att få upptäcka glädjen och lusten i att utveckla sin kreativitet

Kvalifikationer
Utbildning - Skallkrav Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som är lämplig för tjänsten. Erfarenhet - Skallkrav Du har erfarenhet av att jobba pedagogiskt med sång och musik i en kulturskola eller motsvarande verksamhet, med både barn och ungdomar. Erfarenhet av interkulturellt förhållningssätt - Börkrav Du är väl bekant med ett interkulturellt förhållningssätt och har goda erfarenheter av att ha arbetat och verkat i miljöer som präglas av mångfald. Digital kpmpetens - Börkrav Du har digital kompetens och är inte främmande för att, om nödvändigt, arbeta med undervisningen till viss del på distans. 1.1 Initiativtagande - Skallkrav Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. 2.1 Samarbetsförmåga - Skallkrav Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 3.1 Kreativ - Skallkrav Kommer ofta med ideer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. 2.1 Relationsskapande - Börkrav Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Marianne Ericsson
Telefon 0722166556
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 aug 2020 (24 dagar kvar)