Rektor till Karsby International School

Rektor till Karsby International School

Du ska fortsätta och förädla skolans utvecklingsarbete, planera och leda skolans verksamhet inom givna ramar. I arbetet ingår samverkansarbete med andra myndigheter. På skolan finns engagerade och positiva medarbetare som söker en rektor med djup förankring i skolans utbildningsuppdrag. Du ska vilja axla ansvaret att fortsätta skolans utvecklingsarbete med hög grad av delaktighet . Du leder och arbetar tillsammans med skolans ledningsgrupp. Du ska kommunicera väl både inåt och utåt och verka för en vi-känsla på skolan genom att värdesätta gemensamt ansvarstagande och delaktighet hos medarbetarna.

Kvalifikationer
Skolan söker en rektor som har ett tydligt och utvecklingsinriktat ledarskap. Du är engagerad och uthållig i pedagogiskt ledarskap som inom givna förutsättningar fokuserar på skolans kärnuppdrag och framgångsrikt utvecklingsarbete. Du ska ha erfarenhet av ledarskap i förändringsarbete och vara modig i beslutsfattande. Du är strukturerad och hanterar framgångsrikt rektors administrativa uppgifter i en komplex vardag, så som ekonomi och arbetsmiljöfrågor. Du bör ha lärarbakgrund, ha erfarenhet i rektorsroll och ska vara klar med Rektorsprogrammet.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karsby International School åk F-9 i Norsborg är en skola med ca 630 elever någon minuts promenad från tunnelbanan. Skolans medarbetare har under flera års tid framgångsrikt utvecklat organisation och arbetssätt mot ökad måluppfyllelse och trivsel för både elever och medarbetare.