Nyfiken förskollärare

Nyfiken förskollärare

Om arbetsplatsen
Vi söker en nyfiken och energifylld förskollärare till Fittjaenheten som tillsammans med oss vill driva utveckling och lärande framåt. Barnens tankar och lärande står alltid i fokus. Pedagogen är med forskande, vågar utmana och är nyfikna tillsammans med barnen. Vårt mål är att vara en förskola där alla kan växa. Förskolorna ligger centralt nära Fittja Centrum med goda kommunikationsförbindelser.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en förskollärare som vill vara med och fortsätta utveckla vår organisation med fokus på det livslånga lärandet. För oss är det viktigt att stärka förskolans pedagogiska roll. Vi vill att du är med och driver och utvecklar det pedagogiska arbetet tillsammans med övriga förskollärare och barnskötare i vår enhet. Du är en person som gärna antar utmaningar och med entusiasm vill vara med att bära verksamheten. Du ska förmedla uppdraget till föräldrar och skapa goda förutsättningar för delaktighet. Du har givetvis ett förhållningssätt där du sätter barnet i fokus och har stor tilltro till dess förmåga. Du kommer att delta i ledda reflektioner tillsammans med kolleger, ledning och få egen planerings/reflektionstid.

Kvalifikationer
Du brinner för att driva och leda utvecklingen inom förskolan. Du är lyhörd, nyfiken och kan ta initiativ samt ha stort intresse för barns lärande och utveckling. Du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom kollektivt lärande och andra nätverk. Du ska behärska pedagogisk dokumentation som verktyg. Goda kunskaper i svenska. Goda kunskaper inom IKT. Erfarenhet och legitimation krävs.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (12 dagar kvar)