Musiklärare till Malmsjö skola

Musiklärare till Malmsjö skola

Du kommer undervisa i ämnet musik för elever från förskoleklass upp till åk 9. I tjänsten ingår mentorskap. Kreativ och god undervisning i klasserna är naturligtvis viktigast men vi ser gärna även att du känner dig hemma med och kan ha ett gott mentorskap tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Vi kommer arbeta systematiskt med kollegialt lärande och formativ bedömning. Vi arbetar aktivt med trygghet och studiero. Vi arbetar för ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande.

Kvalifikationer
Vi söker en behörig lärare i musik för åk F-9. Det är meriterande om du har lärarlegitimation. Du har digital kompetens och är van att arbeta tillsammans med eleverna i olika digitala miljöer. Då vi har ett tätt samarbete i arbetslagen och mellan lärarna på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser också att du har ett intresse av att löpande utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmsjö skola är en F-9 skola med ca 460 elever belägen vid Malmsjön och med närhet till vackra naturområden. Med sitt läge i utkanten av Botkyrka kommun finns det väl fungerande kommunikation och närhet till Tumba, Södertälje och Nynäshamn. Våra engagerade lärare har höga förväntningar på eleverna och arbetar för att skapa en kreativ och positiv lärmiljö. Vi är väldigt stolta över vår skola och arbetar med att utveckla hela skolans vardag till att bli en positiv, stödjande och främjande miljö för hälsa och lärande. Malmsjö skola har renoverade lokaler med många kringutrymmen som ger en unik möjlighet att skapa pedagogiskt samarbete.