Legitimerad lärare i SO och Spanska åk 7-9 till Kvarnhagsskolan

Legitimerad lärare i SO och Spanska åk 7-9 till Kvarnhagsskolan

Om arbetsplatsen
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kvarnhagsskolan är en F-9 skola, med ca 630 elever inklusive särskola 1-9. Skolan finns i natursköna Alby, som är beläget i Norra Botkyrka. Hit tar du dig lätt med kommunala färdmedel så som Tunnelbana och buss. Vi arbetar för att skapa goda relationer med fokus på ett uppskattande positivt förhållningssätt och höga förväntningar. I längden handlar inställningen om att alltid välja att se möjligheter och att fokusera på elevernas bästa egenskaper. Vårt förhållningssätt gör det lättare för alla elever att nå goda studieresultat, utifrån sina egna förutsättningar. Vi har mycket att vara stolta över och arbetar lösningsinriktat med de utmaningar som uppkommer. Kvarnhagsskolan har ett välfungerande elevhälsoteam bestående av skolledning, speciallärare, skolkurator, skolsköterska samt skolpsykolog. Förmåner i kommunen Alla medarbetare har rätt till ett friskvårdsbidrag på upp till 1 500 kronor per år. Det syftar till att uppmuntra till hälsofrämjande aktiviteter och en hälsofrämjande livsstil.

Arbetsuppgifter
Kvarnhagsskolan söker en engagerad och legitimerad lärare i SO och spanska åk 7-9. Dock kan även någon av ämneskombinationerna för sig komma att bli intressant. Så tveka inte att söka. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer tillhöra 7-9 arbetslag, med duktiga, engagerade och kompetenta kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare, legitimerad i SO och spanska åk 7-9. Du bör ha god digital kompetens. Våra elever har chromebooks, och alla lärare lägger upp sina planeringar i v-klass. Du har erfarenhet att möta elever där de befinner sig kunskapsmässigt och socialt. Du visar engagemang och skapar goda förutsättningar för alla elever.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Maria Stricker
Telefon 0768148152
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)