Lärare till Tallidsskolan

Lärare till Tallidsskolan

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Uppdraget är inriktat mot åk 4-6 som bildar ett arbetslag. Den huvudsakliga undervisningen bedrivs i en årskurs som du också ansvarar för tillsammans med en kollega. Undervisningen ska präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. För att lyckas behöver du skapa förtroendefulla relationer. Tillsammans ska vi skapa de bästa förutsättningar för att våra elever ska kunna nå sina högt uppsatta mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som: - är legitimerad grundskollärare med bred ämnesbehörighet åk.4-6 främst med sv/so - har god samarbetsförmåga - arbetar reflekterande - har ett gott ledarskap där du anpassar undervisningen efter rådande omständigheter - har höga och positiva förväntningar på eleverna - SVA kunskaper är meriterande Tillsammans med dina kollegor skapar ni en kreativ lärmiljö där det finns lyhördhet och flexibilitet.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Eva Udo
Telefon 0708-89 19 73
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (2 dagar kvar)