Lärare till SVA-yrke

Lärare till SVA-yrke

Inom Botkyrka Vuxenutbildning erbjuder vi svenskundervisning för invandrare inom samtliga kurser och studievägar på sfi, grundläggande utbildning för vuxna och särskild utbildning för vuxna.Vi erbjuder även kvälls-, lördags- och distansundervisning. Vi söker nu ytterligare förstärkning till vårt arbetslag som arbetar med yrkesförberedande sfi och sva. Vi erbjuder yrkesspår inom vård och omsorg, barn och fritid, hotell och storkök samt Svenska för entreprenörer som är en del av SFX (www.sfx.se). Vi söker dig som har behörighet att undervisa i svenska som andraspråk på grundläggande nivå upp till år 9. Du kommer att arbeta i ett engagerat och kreativt arbetslag och tillsammans ansvarar ni för att planera, genomföra och följa upp undervisningen för de elever som ingår i de kurser ni arbetar med. Lärare inom Botkyrka Vuxenutbildning förväntas kunna arbeta både inom sfi och grundläggande vuxenutbildning. Ett arbete hos oss kännetecknas av öppenhet, ansvarstagande, mod och energi samt en vilja att pröva på och utveckla/utvecklas tillsammans med andra. I verksamheten bedriver vi ett flertal olika utvecklingsprojekt. Våra lärare arbetar med smartboards och l-pads i sin undervisning och har Google Suit som digitalt kommunikationsverktyg.

Kvalifikationer
- Legitimerad lärare i svenska som andraspråk om minst 45 hp. - Erfarenhet/intresse av att arbeta med svenska som andraspråk i kombination med yrkeskurser. - Intresse/erfarenhet av att samarbeta med externa aktörer i syfte att stärka våra elevers ställning på arbetsmarknaden.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Michaela Blume
Telefon 072-570 68 30
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.