Lärare till årskurs 1

Lärare till årskurs 1

Du har lärarexamen och lärarlegitimation. Du är förtrogen med skolans styrdokument samt har förmågan att kunna omsätta dem i praktiken på ett tydligt sätt. Du besitter ett elevtänk som utgår ifrån individens behov i ett gruppsammanhang. Du vill arbeta målmedvetet för elevens kunskapsutveckling samt sociala utveckling. Du är en trygg person som inger förtroende. Du är en självklar ledare i klassrummet och värnar om relationsskapandet mellan både elever och kollegor. Du är sålunda bra på att samarbeta och är en god kommunikatör. Vi ser gärna att du är initiativrik, positiv och lösningsfokuserad samt har en förmåga att skapa inkluderande sammanhang där alla elever deltar. Du räds inte utmaningar.

Kvalifikationer
Lärarexamen Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift Ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever Ha god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt Alltid ha eleverna i fokus Tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper. Erfarenhet krävs.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Annika Nyblom
Telefon 0708 892021
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvarnhagsskolan i Alby är en dynamisk, mångkulturell F-9 skola där vi särskilt satsar på språkutvecklande arbetssätt och värdegrundsfrågor. Att lära är utgångspunkten för att omsätta vår pedagogiska kompetens i undervisning. Den starka tron på varje barns vilja och förmåga är central för oss. Kunskap innebär att rusta våra elever med kunskap om världen. Dessa värden genomsyrar verksamheten här hos oss. Vi söker en lärare till årskurs 1,som i sitt engagemang, sitt framåttänkande samt i sitt nytänkande alltid sätter elevens utveckling och lärande i fokus.