Lärare sv/sva år 4-6

Lärare sv/sva år 4-6

Är du den lärare vi söker till vårt mellanstadium? I arbetslaget ingår 75 elever (fördelade på tre klasser) samt lärare med kompletterande ämnesbehörigheter. Den utannonserade tjänsten innebär huvudsakligen undervisning i svenska och svenska som andraspråk i de tre klasserna. Som lärare på Tunaskolan är uppdraget att tillsammans med arbetslaget och övrig personal på skolan bidra till utvecklat språk, stark självkänsla och ökad måluppfyllelse för Tunaskolans elever. På Tunaskolan finns ett väl utbyggt elevhälsoteam som arbetar tätt tillsammans med arbetslagen för att hjälpa eleverna att lyckas.

Kvalifikationer
Grundskollärarexamen och lärarlegitimation är ett krav, liksom tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Det är meriterande om ytterligare ämnesbehörigheter än svenska och sva finns. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - ser goda relationer och humor som viktiga inslag i din yrkesprofession Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig!

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Johan Daréus
Telefon 0761150185
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tunaskolan är en F-9-skola i Botkyrka kommun som är placerad i Tumba, ca 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 750 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att goda språkkunskaper i kombination med stark självkänsla leder till att eleverna lärande utvecklas på bästa sätt. Det råder en mycket positiv stämning på skolan och det är många elever som söker till Tunaskolan. Detta är något vi är stolta över. Samtidigt är vi är medvetna om att vi behöver fortsätta arbeta målmedvetet för att kunna behålla den känslan.