Lärare i no och teknik

Lärare i no och teknik

- Undervisa i främst no (biologi, kemi, fysik), men även någon grupp i teknik. - Vara mentor för en klass på högstadiet. - Delta i planering, utvärdering och fortbildning tillsammans med andra lärare på skolan. - Aktivt arbeta mot kränkningar och diskriminering. - Vårda en god kontakt med vårdnadshavare. - Genomföra utvecklingssamtal och föräldramöten under året.

Kvalifikationer
- Du har lärarlegitimation. - Du har goda kunskaper i svenska. - Du har god pedagogisk förmåga. - Erfarenhet är meriterande. - Du har intresse av och kunskap om interkulturell skolverksamhet. - Du arbetar språkutvecklande och har goda kunskaper om och förstår vikten av detta. - Arbetet kräver självständighet och förmåga att fatta egna beslut. Du ska kunna ta egna initiativ och bidra med en positiv syn på elevarbetet. - Du ser vikten av att bygga goda relationer med personal, elever och föräldrar. - Förmåga att identifiera både gruppers och individers behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Karsby International School söker en engagerad och utbildad lärare i no och teknik till våra klasser åk. 6-9. Karsby International School är en kommunal grundskola (F-9) i Norsborg med härliga elever som behöver Sveriges bästa lärare. Vi är i en process att utveckla vår internationella profil och använder oss i detta arbete av våra elever som kommer från världens alla hörn. Värdegrund, relationsskapande och tron på att alla elever ska, vill och kan lyckas är extra viktigt för oss. På vår skola jobbar vi för att varje elev har minst en trygg bas bland oss vuxna, en person som eleven kan vända sig till i förtroende. Vi bedriver ett nationellt uppmärksammat arbete i samarbete med polis, socialtjänst och räddningstjänsten för att förebygga våld. Det innebär till exempel kompetensutveckling till personalen och ett ledarskapsprogram för elever i de äldre åldrarna (Mentors in violence prevention, MVP). Vi ser det som viktigt att våra elever får så goda kunskaper att de är fria att göra medvetna livsval, både som världsmedborgare och på arbetsmarknaden. Samarbets- och kommunikationsförmåga är mycket viktiga egenskaper för att trivas och lyckas. Är du dessutom engagerad i elevers utbildning, framtid och goda livschanser är du välkommen med din ansökan.