Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Malmsjö skola

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Malmsjö skola

Om arbetsplatsen
Malmsjö skola är en F-9 skola med ca 450 elever, belägen vid Malmsjön och med närhet till vackra naturområden. Med sitt läge i utkanten av Botkyrka kommun finns det väl fungerande kommunikation och närhet till Tumba, Södertälje och Nynäshamn. Våra engagerade lärare har höga förväntningar på eleverna och arbetar för att skapa en kreativ och positiv lärmiljö. Vi är väldigt stolta över vår skola och arbetar med att utveckla hela skolans vardag till att bli en positiv, stödjande och främjande miljö för hälsa och lärande. Malmsjö skola har renoverade lokaler med många kringutrymmen som ger en unik möjlighet att skapa pedagogiskt samarbete.

Arbetsuppgifter
Vi vill utveckla fritidshemmet för att ge elever och medarbetare en trygg och kreativ arbetsmiljö. Vi söker därför dig som vill arbeta med pedagogisk utveckling och organisation av fritidsverksamheten. Du är drivande i planering, genomförande och utvärdering av fritidsverksamhetens olika delar utifrån aktuella styrdokument och skolans utvecklingsområden. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ pedagogisk verksamhet som skapar sammanhang för elevernas hela skoldag. Vi jobbar som team på Malmsjö skola där fritidspersonal och lärare ingår i samma arbetslag. På Malmsjö skola fokuserar vi på utveckling där vi arbetar med kollegialt lärande, trygghet och studiero, rörelse och hälsa samt meningsfulla raster. I detta arbete kommer du bli betydelsefull. Vi arbetar för ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är lärare mot fritidshem, fritidspedagog eller har likvärdig utbildning. Du ska vara väl insatt i läroplanen för fritidshemmet. Du har erfarenhet av att arbeta i projektform för att utveckla en verksamhet. Du har digital kompetens och är van att arbeta tillsammans med eleverna i olika digitala miljöer. Då vi har ett tätt samarbete i arbetslagen lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser också att du kan vara drivande i den löpande utvecklingen av undervisningen i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Patricia Sagner
Telefon 070-8861461
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (1 dag kvar)