Lärare i fritidshem/ Förskollärare

Lärare i fritidshem/ Förskollärare

Om arbetsplatsen
Tunaskolan är en F-9-skola i Tumba, Botkyrka kommun. Skolan ligger ca 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 750 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att ett starkt språk i kombination med god självkänsla leder till att elevernas lärande utvecklas på bästa sätt. Vi har ett väl utbyggt elevhälsoteam som tillsammans med arbetslagen arbetar för varje elevs bästa. På vår skola har vi en god stämning, vi värnar om samarbete och arbetar aktivt med kollektivt lärande.

Arbetsuppgifter
I arbetslaget ingår 75 elever (fördelade på tre klasser). Du kommer att arbeta i förskoleklass och ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i samverkan och på fritidshemmet. Arbetet sker tillsammans med ditt arbetslag som består av lärare och lärare i fritidshem. Vi har hög andel utbildad personal.

Kvalifikationer
Utbildning som lärare i fritidshem eller förskollärare är ett krav, liksom tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - ser goda relationer och humor som viktiga inslag i din yrkesprofession Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig!

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Delphine Ericson
Telefon 072 7125570
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (6 dagar kvar)