Lärare i bild

Lärare i bild

Om arbetsplatsen
Tunaskolan är en F-9-skola i Tumba, Botkyrka kommun. Skolan ligger ca 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 750 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att ett starkt språk i kombination med god självkänsla leder till att elevernas lärande utvecklas på bästa sätt. Vi har ett väl utbyggt elevhälsoteam som tillsammans med arbetslagen arbetar för varje elevs bästa. På vår skola har vi en god stämning, vi värnar om samarbete och arbetar aktivt med kollektivt lärande.

Arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar undervisning i bildämnet i åk 5-9. På Tunaskolan kommer ni att vara 1-2 bildlärare som tillsammans med hkk-lärare, mu-lärare och slöjdlärare bildar ett arbetslag. Arbetslaget du kommer att ingå i har under senaste åren haft ett mycket bra samarbete som stärkt utvecklingen av bl.a. bildämnet. Du kommer att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i bildämnet upp till åk 9. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - ser goda relationer och humor som viktiga inslag i din yrkesprofession Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig! Tjänsten kan komma att tillsättas internt pga. övertalighet i kommunen.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Urval och intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.
Mer info
Kontaktperson Roberto Toro Martinez
Telefon 0703455911
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2020 (29 dagar kvar)