Lärare i Spanska och Engelska, omf 100%

Lärare i Spanska och Engelska, omf 100%

I uppdraget ingår undervisning i Spanska i åk 6-9. Det ingår även Engelska för åk 6. Mentorskap för en klass i åk 7.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare. Skolan profilerar sig mot friluftsliv, därför behöver du vara intresserad av att arbeta utomhus. Vi har skog och ängar precis intill skolan, så inspirationen finns nära till hands. Du ska vara beredd på att arbeta hårt för resultat och vara öppen för olika utmaningar under år då många saker ännu är oprövade. Erfarenhet är meriterande, men inget krav.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Ulf Linder
Telefon 072 586 63 70
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.botkyrka.se/barn--utbildning/skolbarn/grundskolor-i-kommunal-regi/rikstens-skola.html
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rikstens skola ligger i Rikstens Friluftsstad i Tullinge. Vi öppnade hösten 2013 i nybyggda lokaler och är idag en F-9:skola med c:a 700 elever. Rikstens skola är en skola där nya idéer och engagemang uppskattas på alla nivåer. Våra elever är ambitiösa och likaväl som vi har höga förväntningar på dem, har de höga förväntningar på oss. Hos oss finns engagerade pedagoger som arbetar för att skapa kvalitativ undervisning och trygghet för våra elever. Vi lägger stor vikt vid god arbetsro, tydliga strukturer och ett gemensamt förhållningssätt gentemot våra elever. Vi satsar på tidig läsning och ett språkutvecklande arbetssätt. Våra elever träffar också på engelska redan i förskoleklass. Rikstens skola har en väl fungerande elevhälsa där skolledning, skolhälsovård och specialpedagoger samarbetar tätt med skolans övriga pedagoger. Vi har 5 arbetslag på skolan och det lag man tillhör utgör ett stort stöd för den enskilde pedagogen. Vår skola ligger granne med Lida Friluftsområde.