Lärare i NO och Teknik till Fittjaskolan

Lärare i NO och Teknik till Fittjaskolan

Du arbetar som NO-lärare för årskurs på högstadiet och mellanstadiet. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning både individuellt och i arbetslag. I uppdraget ingår också mentorskap för c:a 15 elever.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare med god kompetens i ledarskap, relationsbygge och konfliktlösning. Du ser lågaffektivt bemötande som det naturliga sättet att möta eleven i olika situationer.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Christian Boström
Telefon 0701825364
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Fittjaskolan är en modern och dynamisk arbetsplats med människor från världens alla hörn. Det är en arbetsplats där lärande, samspel och struktur är viktig. På Fittjaskolan lär vi oss något varje dag!