Lärare 4-9, MA och NO

Lärare 4-9, MA och NO

Om arbetsplatsen
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Trädgårdsstadsskolan är en F-9 skola som ligger i Tullinge i Botkyrka kommun. Skolan är byggd 2002 och har ca 670 elever F-9. Vi har fräscha, moderna och ljusa lokaler. Skolan är uppbyggd i moduler med arbetsrum i nära anslutning till klassrummen och rastutrymmen vilket ger bra förutsättningar att skapa goda relationer till eleverna. Vår skola är en övningsskola och därmed har vi ett tätt samarbete med Stockholms Universitet och den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter. Vi har sedan 2011 en elev - en dator vilket innebär att alla elever i åk 4-9 har en egen dator.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillhöra vårt 7-9 arbetslag och kommer vara mentor i en av våra klasser i 7-9. Du kommer ha undervisning i framförallt åk 7-9. Mentorskapet delas med en annan lärare. Vi söker dig som är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du ska ha god förmåga att skapa bra relationer med elever och föräldrar. Du ska vilja samarbeta tätt tillsammans med kollegorna i arbetslaget. Du planerar och genomför undervisning tillsammans med andra Ma och No- lärare.

Kvalifikationer
Du är behörig i matematik och No-ämnena. Vi söker dig som är engagerad i skolutveckling och tillsammans med kollegor och skolledning vill driva utvecklingen framåt på Trädgårdsstadsskolan.

Övrigt
Intervjuer kommer ske fortlöpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfordliga beslut fattas. Vi önskar ingen hjälp av rekryteringsfirmor för tillsättningen av denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Jonas Loord
Telefon 073-3119608
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (12 dagar kvar)