Korttidsvikariat - Tunaskolan

Korttidsvikariat - Tunaskolan

Om arbetsplatsen
Tunaskolan är en F-9-skola i Tumba, Botkyrka kommun. Skolan ligger 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 750 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att ett starkt språk i kombination med god självkänsla leder till att elevernas lärande utvecklas på bästa sätt. Vi har ett väl utbyggt elevhälsoteam som tillsammans med arbetslagen arbetar för varje elevs bästa. På vår skola råder god stämning, vi värnar om samarbete och arbetar aktivt med kollektivt lärande.

Arbetsuppgifter
Då vi är en stor skola uppkommer relativt ofta behov av vikarier. Vi samarbetar redan idag med en grupp vikarier. De vikarier vi nu har tillgång till arbetar mest mot förskoleklass, fritids och årskurserna 1-3. Av denna anledning söker vi nu vikarier till årskurserna 4-9 och också till praktisk-estetiska ämnen (främst i idrott & hälsa, slöjd och bild). Om du är intresserad av att vikariera på Tunaskolan är du varmt välkommen att skicka in din ansökan (vi tar givetvis även emot ansökningar till vikariat i förskoleklass, fritids och årskurserna 1-3). Vi ber dig som ansöker att meddela vilka ämnen och vilka årskurser du kan tänka dig att vikariera i. Om du ansöker om att vikariera på Tunaskolan ber vi dig redan nu att ansöka om ett utdrag ur polisens belastningsregister. Detta görs via polisens hemsida. Att ta in dessa utdrag innan anställning är ett lagkrav och gäller alla som arbetar med barn och ungdomar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som - tycker om skolan och vill vara med och stödja elever i deras lärande - gillar samarbete, men också kan arbeta självständigt - tar ansvar och slutför arbetsuppgifter - kan sätta gränser och vägleda elever i deras sociala utveckling. Vi tänker att du kan vara student, deltidsarbetare, är "mellan jobb" o.s.v. Du har helt enkelt möjlighet att vikariera då och då på Tunaskolan.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Felicia Brantfalk
Telefon 0701816386
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Botkyrka bor 93 000 personer vilket gör kommunen till den femte största i Stockholms län och plats 21 i Sverige. Botkyrka har sex kommundelar: Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. I kommunen talas det cirka 100 olika språk.