Koordinator

Koordinator

Vi söker nu dig med kunskap och erfarenhet av webbredigering, marknadsföring och kommunikation. Botkyrka kulturskola står inför ett spännande utvecklingsarbete där det är mycket viktigt att vi når ut och kommunicerar på ett bra sätt. Det handlar om att värna och lyfta vårt varumärke och vår särprofilering både genom att utforma och producera trycksaker men även att uppdatera och vidareutveckla hemsida,facebook och andra sociala medier. I tjänsten ingår även dokumentation, bl.a. genom foto och ibland film, samt att bevaka frågor rörande GDPR. Som koordinator är du en del i ett team bestående av fem personer som finns på kulturskolans expedition i Tumba. I arbetsuppgifterna ingår även kundkontakter via mail och telefon samt att supporta lärare med olika delar som är kopplade till kursplanering och stöd i olika processer. I en kulturskola finns många olika delar av administrativ karaktär och den här tjänsten har, tillsammans med chefer och den andra koordinatorn, en viktig roll i att forma och vidareutveckla vår administration och våra rutiner. Arbetstiderna är i huvudsak kontorstid men viss flexibilitet förekommer för att ibland följa kulturskolans olika verksamheter på kvällar och helger.

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning/ yrkesutbildning inom grafisk formgivning, webbredigering, kommunikation eller motsvarande Flerårig erfarenhet av arbete inom media och kommunikation Erfarenhet av administrativt arbete inom skola, kursverksamhet eller motsvarande som vi finner likvärdigt Arbete i kulturskola eller annan kulturinriktad kursverksamhet Projektledning och processarbete Erfarenhet om digitaliseringsfrågor och digitaliseringsprocesser

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Uno Karlsson
Telefon 0708-365 374
Område Botkyrka
Yrkesroll Administration, Koordinator, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker. Kulturskolan är en frivillig skolform för en meningsfull fritid med lust och lärande. Vi undervisar barnen i deras närmiljö ute på kommunens skolor och i kulturskolans egna lokaler i Tumba, under och efter skoltid. Vi når även barn i förskolan och genom fritidsverksamhet över hela kommunen. Kulturskolan har ca 1 700 elevplatser och erbjuder verksamhet för barn och unga i alla utvecklingsstadier. Utöver ämnesundervisning driver kulturskolan Tumba Gymnasiums estetiska program/musik. Kulturskolan har en väl utvecklad ensemble-, kör- och orkesterverksamhet. Eleverna bjuder också allmänheten på ett stort utbud av konserter samt dans- och teaterföreställningar. Genom omvärldsorientering, experiment och nyskapande blir Botkyrka kulturskola en verksamhet i linje med Botkyrka kommuns devis Långt ifrån lagom.