Kock med chefsansvar

Kock med chefsansvar

Om arbetsplatsen
Björkhaga skola är en kommunal grundskola i hjärtat av ett område med villor, lägenheter och tre minuters promenad från Tumba centrum. Skolan har anor mer än 100 år bakåt i tiden. Idag är Björkhaga skola en F-9 skola med cirka 550 elever och ca 80 medarbetare. Skolan har under åren arbetat fram en stark och framgångsrik musikprofil (Musikspår) som drivs av pedagogerna i enheten och ihop med föräldraföreningen i åk 4-9. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge eleverna en god kunskapsgrund att stå på när de sedan går vidare till gymnasiet. Björkhaga skola är en skola där man utvecklas och trivs i.

Arbetsuppgifter
Vi söker nytänkande och kreativ kock med hög servicekänsla till vårt kök som producerar ca 700 portioner. Vi har högt uppsatta mål och ska bli en av de ledande skolrestaurangerna inom Botkyrka kommun. All mat lagas från grunden. Vi arbetar målinriktat med att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden.

Kvalifikationer
3-årig dokumenterad Kockutbildning. Du har erfarenhet av att jobb och driva verksamheten i ett skolkök eller inom restaurang branschen. Du har en dokumenterad hygienutbildning, HACCP-utbildning, inte äldre än 18 månader. Du kan planera, organisera, arbeta självständigt och i team. Du talar, läser och skriver svenska.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Birgitta Fagerberg
Telefon 070-886 16 88
Område Botkyrka
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)