Kock/arbetsledare till Tullingebergsskolan

Kock/arbetsledare till Tullingebergsskolan

Om arbetsplatsen
Botkyrka kommun är den femte största kommunen i Region Stockholm och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 93 000 invånare och cirka 6 000 medarbetare. Tullingebergsskolan ligger Botkyrka kommun och är en grundskola från förskoleklass upp till årskurs fem samt grundsärskola mot ämnesområden år 1 - 9 med 230 elever. Skolan är belägen i ett område med mycket grönt omkring men ändå så centralt att det finns goda kommunikationer. Nu söker vi en kock/arbetsledare till vår fina skola. Vi söker dig som känner igen sig i skolans ledord: S.T.J.Ä.R.N.O.R Samarbete : på skolan lägger vi stor vikt till samarbete mellan elever och pedagoger och vårdnadshavare. Trygghet: vi arbetar för att alla elever känner sig trygga på skolan, vi skapar goda relationer med alla elever för en trevlig och utvecklande atmosfär där alla elever kan ta till sig nya kunskaper. Skolan präglas av glädje, gemenskap, tolerans och respekt för medmänniskor. Jämlikhet :Tullingebergsskolans värdegrund genomsyrar all undervisning och bygger på allas lika värde. Äger: alla elever ska äga sitt eget kunskapskapital med stöttning av skolans pedagoger så att de blir rustade för framtiden. Respekt : vi bygger goda relationer utifrån respekt för medmänniskor och tolerans för varandras likheter och olikheter. Nyfikenhet: undervisningen ska väcka nyfikenhet hos eleverna och drivkraft att vilja lära sig mera. Ordning och reda: Alla på Tullingebergsskolan är ansvariga för att skapa en god lärmiljö och ett gemensamt ansvar för inne och ute miljön. Roligt: tillsammans ska vi ha roligt när vi lär oss

Arbetsuppgifter
Vi söker en matlagningsintresserad person med god organisationsförmåga. Du har lätt för att arbeta i grupp då du är arbetsledare i ett team. Du tar initiativ och ser vad som behöver göras och delar upp arbetsuppgifterna så att alla känner delaktighet och glädje i arbetet. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du kökets rutiner och matens kvalité genom att laga all mat från grunden. Matsedeln är gemensam för hela kommunen och planeras tillsammans med koststrategen och övriga kockar i kommunen. Maten ska hålla hög klass och därför har du högt ställda krav på dig själv och dina kollegor. Vi lagar mat till 230 elever och 40 personal och skickar i nuläget lunch till en skola. Vi serverar frukost, lunch och mellanmål. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat, förutom matlagning även egenkontroll, beställning av varor, mottagning av varor, disk och städning.

Kvalifikationer
3 årig utbildning inom restaurang/storhushåll, erfarenhet av arbete inom förskola/skola är meriterande. Erfarenhet av specialkost ses som en merit. Goda kunskaper om de riktlinjer som styr arbetet med livsmedel i förskolan och skolan. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Övrigt
Botkyrka är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn. Vi strävar efter att Botkyrkaborna ska vara delaktiga i kommunens utveckling och det är deras behov, rättigheter och förutsättningar som leder oss i arbetet. Vi har medborgarens fokus i allt vi gör. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Therese Stenberg
Telefon 0722412980
Område Botkyrka
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Botkyrka bor 93 000 personer vilket gör kommunen till den femte största i Stockholms län och plats 21 i Sverige. Botkyrka har sex kommundelar: Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. I kommunen talas det cirka 100 olika språk.