Förskollärare

Förskollärare

* Ansvar för att undervisningen planeras, genomförs, dokumenteras, utvärderas och analyseras utifrån läroplanens målområden. * Ansvar för att barnen har ett reellt inflytande. * Ansvar för att leda, inspirera, stödja och utmana kollegor i arbetslaget. * Förbättra förutsättningarna för omsorg, utveckling och lärande. Skapa en hållbar struktur som är gynnsam för både barn och personal.

Kvalifikationer
* Förskollärarexamen, och därmed legitimerad * Kunskap och erfarenhet av dokumentationsuppdrag. * Kunskap och erfarenhet av digitala verktyg. * Kunskap och erfarenhet av att arbeta språkutvecklande.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Lärarförbundet Botkyrka
Telefon 08-530 612 20
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förskolan Nackdala är en sex avdelningar stor förskola i Tumba. Förskolan Nackdala ingår i Norra Tumbas förskoleenhet.