Förskollärare

Förskollärare

Vill du bli en del av vårt team? Ditt uppdrag blir att leda och driva det pedagogiska arbetet och undervisningen på förskolan Ugglan tillsammans med övrig förskolepersonal efter Läroplanen och övriga styrdokument. Värdegrundsarbetet ser vi som en viktig plattform för barnens utveckling och lärande.

Kvalifikationer
Du är utbildad förskollärare och därmed behörig för legitimation. Du är engagerad och motiverad att skapa förutsättningar för alla barn att lära och utvecklas inom läroplanens samtliga områden Du har kunskaper om språkutvecklande arbete och tycker om att arbeta utifrån ett flerspråkigt perspektiv. Du ser värdegrundsarbetet som en naturlig och självklar del av verksamheten. Du förstår de digitala verktygens möjligheter. Du hanterar innebörden av ett systematiskt kvalitetsarbete
Mer info
Kontaktperson Mikaela Liedegren
Telefon 0727117330
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Ugglan är en unik förskola i en cirkelformad byggnad. Miljön ska inspirera till kreativitet och bidra till trygghet och här är din roll som förskollärare viktig.