Förskollärare - med Reggio Emilia inspirerat arbetssätt

Förskollärare - med Reggio Emilia inspirerat arbetssätt

Du kommer att ha huvudansvar för en avdelning.

Kvalifikationer
Du behöver ha erfarenhet i att leda en avdelning, samt erfarenhet i att arbeta med Reggio Emilia inspiration, alltså van att dokumentera, reflektera och planera. Du förstår vikten av den pedagogiska miljön och är insatt i det digitala didaktiken. Utbildad förskollärare med examen och legitimation.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Soledad Quiroz Sanz
Telefon 072 214 76 20
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.facebook.com/forskolan.aspen
Sista ansökningsdag 31 mars (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Aspen är en förskola som hämtar sin inspiration i Reggio Emilia, vi arbetar med 100-språklighet, pedagogisk dokumentation och projekt. Aspen har 2 stora ateljéer som är förbundna med varandra. Den ena har fokus på digitala verktyg, den andra på måleri, lera, textil och odling/naturmaterial. Vi tror på barnens kompetens och vår vision är att forma en vänlig förskola där barn kan växa och bli ansvarsfulla medborgare.