Elevassistent

Elevassistent

Vi växer så det knakar på gymnasiesärskolans individuella program och söker därför fler elevassistenter till elever i behov av särskilt stöd. Du är elevens förlängda arm såväl under lektioner som raster. Du är även behjälplig vid visst omsorgsarbete. Även fritidsverksamhet under eftermiddagar och lov ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vara en lugn och harmonisk person med mycket stort tålamod. Besitta stor samarbetsvilja och flexibilitet för att vi tillsammans ska få våra elever att lyckas. Vi behöver en person som förstår vad det innebär att vara en lagspelare. Elevassistent- eller barnskötarutbildning är önskvärt. I arbetet behövs erfarenhet och kunskaper om hur olika funktionsvariationer påverkar elevens lärande. Önskade meriter - tidigare arbete med elever med utmanande beteende. Kunskap om låg affektivt bemötande - studio 3 utbildning, teckenspråk, tecken som stöd, TAKK.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Den som erbjuds tjänst inom skola och barnomsorg måste uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. (enligt gällande lagstiftning) Varmt välkommen med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Susanne Ångström Hansén
Telefon 070-18 23 286
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.stbotvidsgymnasium.se
Sista ansökningsdag 23 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med 90 000 invånare. Omtalade kultur -,demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkande. Den kommunala gymnasiesärskolan i Botkyrka ligger nära T-banan Hallunda Centrum (röda linjen). Idag går 67 elever på skolans individuella och nationella program. Du kommer att ingå i ett kollegium med erfarna lärare och elevassistenter.