Driven förskollärare

Driven förskollärare

Om arbetsplatsen
Vi söker en driven förskollärare till Fittjaenhet. Är du intresserad av att utmana våra barns kreativitet så välkomnar vi dig. Här finns alla möjligheter att lära och utvecklas tillsammans.

Arbetsuppgifter
Vi har tagit ställning för en barnsyn och kunskapssyn och ett pedagogiskt arbetssätt som bygger på en stark övertygelse om barns möjligheter. Vi arbetar processinriktat och på ett utforskande sätt. Miljöerna är tillgängliga för barnen och innehåller stor variation och stegring beroende på ålder. Barnen får möjlighet att uttrycka sig genom många olika språk och uttryckssätt. Vi arbetar i smågrupper där barnen får arbeta utefter sina förutsättningar, intressen och behov. Pedagogisk dokumentation används som ett verktyg för att synliggöra barns lärande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare med tidigare erfarenheter. Du är nyfiken, medforskande och kreativ och som tror på barnen. Dina kolleger kommer att stötta och brinna lika mycket för barns utveckling som du.
Du ska vara väl förtrogen i våra styrdokument. Kunna uttrycka dig i tal och skrift och vara förtrogen med pedagogisk dokumentation. Nätverk och IT-utveckling är en självklar del i vår vardag. Du kommer att delta i ledda reflektionsgrupper tillsammans med kolleger och bitr. rektor.
Det finns förutsättningar för förskollärare att få rikligt med planeringstid för att kunna lyckas med sitt uppdrag och lära ihop med andra- kollektiva lärandet.
Erfarenhet krävs.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)