Driven förskollärare till driven förskola

Driven förskollärare till driven förskola

Som förskollärare ansvarar du för att uppdraget genomförs enligt styrdokumenten och du ska kunna initiera, leda, stödja, genomföra och utvärdera. Du kommer att ingå i ett team och få stöd i ditt ledarskap av kolleger, pedagogista och chef.

Kvalifikationer
Du brinner för att driva och leda utvecklingen inom förskolan. Du är lyhörd, nyfiken och kan ta initiativ samt ha stort intresse för barns lärande och utveckling. Du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom kollegialt lärande och andra nätverk. Du ska behärska pedagogisk dokumentation som verktyg.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Myran är en förskola som ligger centralt i Fittja nära kommunikationer. Vi är en förskola i framkant där barnen verkligen står i fokus. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta driva verksamheten framåt. Vi har tagit ställning för en barnsyn och kunskapssyn och ett pedagogiskt arbetssätt som bygger på en stark övertygelse om barns möjligheter. Vi arbetar processinriktat och på ett utforskande sätt. Miljöerna är tillgängliga för barnen och innehåller stor variation och stegring beroende på ålder. Barnen får möjlighet att uttrycka sig genom många olika språk och uttryckssätt. Vi arbetar i smågrupper där barnen får arbeta utefter sina förutsättningar, intressen och behov. Pedagogisk dokumentation används som ett verktyg för att synliggöra barns lärande.