Bosamordnare till utredning boende

Bosamordnare till utredning boende

Om arbetsplatsen
Vill du ha ett arbete där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet till att utvecklas i din yrkesroll? Då är du varmt välkommen till Botkyrka kommun! Vi söker just nu en bosamordnare inom socialförvaltningen på enheten Utredning Boende. Hos oss arbetar du nära medborgarna och ges möjlighet till ett varierat arbete där du får möjlighet att påverka och utveckla ditt arbete. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi försöker alltid göra vårt bästa och utgår från människors egen förmåga att ta eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.

Arbetsuppgifter
Socialförvaltningen tillhandahåller olika boenden, i form av lägenheter, som Utredning boende ansvarar för. Vi har bland annat tillfälliga boenden, träningslägenheter, särskilt boende samt kommunkontrakt. Arbetet på enheten innebär ett nära samarbete med Socialförvaltningens övriga enheter samt hyresvärdar. Som bosamordnare på Utredning boende är du spindeln i nätet. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på att du besitter en flexibilitet som gör att du lätt kan förhålla dig till ändrade omständigheter samt att du kan agera effektivt även när förutsättningarna förändras. Du kommer hantera allt från kontraktsskrivning, besiktning, beställningar, planritningar, utlämning av nycklar till störningsanmälningar. Du har den övergripande kollen på de olika boendeformerna och bistår handläggarna med att hitta lämplig placering för klienterna. Kontakt med hyresgäster förekommer i viss mån. Som bosamordnare förväntas du ha stor förmåga att arbeta med mycket struktur och systematik. Arbetsgruppen består av 1 enhetschef,1 förste socialsekreterare, 15 socialsekreterare och 2 bosamordnare. Arbetet på Utredning boende sker i samarbete med kollegor inom och utom den egna enheten och det är därför viktigt att du tycker om att arbeta i team. Tjänstgöringstiden är i huvudsak dagtid. Kommunen har service med öppet till 18:30 på måndagar.

Kvalifikationer
För denna tjänst söker vi en person med följande kvalifikationer: Vi söker dig med socionomexamen eller en beteendeexamen, alternativt en liknande utbildning som arbetsgivaren ser som likgiltig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med boendefrågor och /eller har erfarenhet av socialtjänsten i ditt arbete. Du arbetar strukturerad och systematisk. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter och vara flexibel. Du har god datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Ann-Christine Godawszky
Telefon 0708861158
Område Botkyrka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)