Biträdande rektor

Biträdande rektor

Vi söker dig som vill vara med och planera, organisera och vidareutveckla
Kvarnhagsskolan. Du blir en del av skolans ledningsgrupp som består av rektor, två biträdande rektorer och intendent. Ditt huvudfokus blir att ansvara för år 4-6. I dina arbetsuppgifter ingår personalansvar, elevhälsa, administrativa uppgifter, samt gemensamt ansvar för systematiskt kvalitetsarbete ,arbetsmiljö och tillsammans med skolledning och förstelärare vidareutveckla skolan och det kollegiala lärandet


Kvalifikationer

Vi söker dig som:
*har pedagogisk utbildning och ledarerfarenhet från grundskolans verksamheter
*har genuint intresse och engagemang att driva skolutveckling
*har god förmåga att skapa gynnsamma förutsättningar för elevernas lärande och utveckling
* är kommunikativ, lyhörd och tydlig i ditt ledarskap
. är strategisk och operativ samt har god . .organisationsförmåga
.har förmåga att skapa goda relationer och delaktighet
*fattar väl underbyggda beslut
*genomförd eller påbörjad rektorsutbildning är meriterande
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Carlos Conde
Telefon 0708861517
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvarnhagsskolan i Alby är en dynamisk, mångkulturell
F-9 skola där vi särskilt satsar på språkutvecklande arbetssätt och värdegrundsfrågor. Att lära är utgångspunkten för att omsätta vår pedagogiska kompetens i undervisning. Den starka tron på varje barns vilja och förmåga är central för oss. Kunskap innebär att rusta våra elever med kunskap om världen. Dessa värden genomsyrar verksamheten här hos oss.

Vi söker en biträdande rektor till år 4-6, som i sitt engagemang, sitt framåttänkande samt i sitt nytänkande alltid sätter elevens utveckling och lärande i fokus.