Biträdande rektor sökes till väl fungerande skola

Biträdande rektor sökes till väl fungerande skola

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och leda Banslättsskolan in i framtiden?

Banslättsskolan ligger centralt i Tullinge och är en treparallellig F-5 skola för barn i åldrarna 6-11 år. Skolan har ca 465 elever och 65 personal.
Eleverna på Banslättsskolan har goda kunskapsresultat när de lämnar skolan och vi tror att allas trivsel, välbefinnande och kompetent personal är en förutsättning för att nå detta.
Det finns en genomtänkt grundstruktur på Banslättsskolan där elevens bästa hela tiden är i fokus.

IKT ser vi som en självklarhet att alla använder i vardagen. Kunskapsinhämtandet utgår från det som är forsknings- och erfarenhetsbaserat.

Banslättsskolan har goda kommunikationer och ligger nära pendeltåg och buss.

Tag gärna kontakt med oss, så berättar vi mer.
Du kan också gå in på skolans hemsida http://www.banslattsskolan.com

Arbetsuppgifter
Som biträdande rektor kommer du tillsammans med skolans rektor, biträdande rektor och styrgruppen att leda skolans utveckling. Du har tillsammans med rektor och biträdande rektor personal-, elev- och verksamhetsansvar för Banslättsskolan.
Du kommer tillsammans med styrgruppen att leda, följa upp och analysera och utvärdera pedagogiska processer, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete.
Det finns mycket erfarenhet och kunskaper på skolan som är viktigt att nyttja som ny medarbetare.

Kvalifikationer
Din syn på skolutveckling tar sin utgångspunkt i modern skolforskning och du har ett tydligt fokus på resultat.

Du har förmåga att entusiasmera, förankra och tillsammans med styrgruppen leda ett ständigt pågående utvecklingsarbete tillsammans med medarbetarna.

Du är analytisk och har lätt för helhetssyn. Du är strategisk och har en god samarbets- samt organisationsförmåga.

Viktigt är att du också kan skapa förtroendefulla relationer i såväl interna som externa kontakter. Flexibilitet bör vara en egenskap hos dig.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Birgitta Malmlöf
Telefon 076-115 00 23
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (9 dagar kvar)