Barnskötare, vikariat 100%

Barnskötare, vikariat 100%

Förskolan Nyängsgården söker nu en barnskötare till våra barn i åldern 3-5 år. Vi söker dig som tillsammans med kollegor vill utveckla verksamheten med den reviderade läroplanen som stöd, samt med en vilja att utmana barnen kring utveckling och lärande. I uppdraget ingår att se till att varje barn ges trygghet och utvecklas i en lärande miljö och med stöd av engagerade pedagoger. Du har också ett ansvar kring att barnen under dagen ska få befinna sig i en liten grupp med stimulerande och utvecklande aktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare med ett stort engagemang för uppdraget. Egenskaper som vi gärna ser hos dig som sökande är: positiv, kommunikativ, initiativförmåga, flexibel och har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor.
Mer info
Kontaktperson Lotta Gustafsson
Telefon 076-773 43 00
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förskolan Nyängsgården är en nyrenoverad förskola, som ligger centralt i Tullinge och med närhet till kommunikationer. Förskolan har idag åtta stycken avdelningar. Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.