Barnskötare med estetiska kunskaper

Barnskötare med estetiska kunskaper

Arbete på en 4 års avdelning med tillgång till 2 st. mycket stora ateljéer som är förbundna med varandra, varav den ena har digitala verktyg och den andra består av måleri, lera, textil och odling.

Kvalifikationer
Du ska vara barnskötare med konstnärligt intresse och vi ser gärna att du även har någon konstnärlig utbildning. Barnskötarutbildning krävs.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Soledad Quiroz Sanz
Telefon 072 214 76 20
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.facebook.com/forskolan.aspen
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förskolan Aspen är en av 54 förskolor i Botkyrka kommun. Vi på Aspen arbetar med en medveten pedagogisk inriktning med fokus på pedagogisk dokumentation, projekterande arbetssätt och 100-språklighet. Vi är en Reggio Emilia inspirerad förskola med 6 åldershomogena avdelningar.