Banslättsskolan söker ytterligare en utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog

Banslättsskolan söker ytterligare en utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog

Som fritidspedagog har du ansvar för att fortsätta att driva och utveckla ett framgångsrikt pedagogiskt arbete. Allt utifrån läroplanens intentioner. Ett arbete som bedrivs både i arbetslaget tillsammans med förskollärarna och lärarna samt ett samarbete med övriga fritidspedagoger på skolan. http://www.banslattsskolan.com

Kvalifikationer
Vi har möjlighet att utöka antalet högskoleutbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem på Banslättsskolan och hoppas du är intresserad av en tillsvidaretjänst. Det är meriterande med erfarenhet från fritidsverksamhet F-3.

Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Birgitta Malmlöf
Telefon 076-115 00 23
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.banslattsskolan.com
Sista ansökningsdag 5 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Banslättsskolan är en F-5 skola som ligger i Tullinge. Skolan har totalt ca 450 elever varav drygt 300 går på fritids. Vi fokuserar på att eleverna ska ha goda kunskapsresultat när de lämnar skolan och vet då att trivsel och välbefinnande under hela dagen är en förutsättning för att nå detta. Vi söker nu fler högskoleutbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av lärare, förskollärare och fritidspersonal. Du bör vara intresserad av att bedriva en del av verksamheten utomhus eftersom vi ligger naturnära och använder oss av detta i den dagliga verksamheten. Vill du vara med och tillsammans med andra välutbildade pedagoger erbjuda våra elever en trygg, rolig och stimulerande miljö? En lärmiljö där lek, skapande och fysisk aktivitet har stort utrymme. Då är Banslättsskolan en arbetsplats för dig. Banslättsskolan är en F-5 skola där eleverna möter såväl manliga som kvinnliga pedagoger i arbetslagen. Vi har 12 högskoleutbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem och har som målsättning att utöka den skaran.