Anläggningsarbetare med maskinvana

Anläggningsarbetare med maskinvana

Om arbetsplatsen
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med cirka 93 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati-, och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Teknik- och fastighetsförvaltningen, TFF, ansvarar för vatten och avlopp, förvaltning och underhåll av kommunens fastigheter och lokaler samt driftservice såsom städning, skötsel av tomtmark, transporter och fordonsservice. Förvaltningen består idag av cirka 300 medarbetare. Enheten Markservice ingår inom verksamhetsområdet Driftservice vid Teknik- och fastighetsförvaltningen i Botkyrka kommun. Enheten ansvarar för löpande skötsel och tillsyn av gatuunderhåll, markskötsel, grönytor och parker samt vinterväghållning. Därutöver ingår ansvar för att åtgärda inkomma felanmälningar inom området markservice. Vid enheten arbetar idag 25 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som anläggningsarbetare inom enheten markservice kommer dina arbetsuppgifter bestå av varierande gata/park arbeten, yttre fastighetsarbeten, vinterväghållning, renhållning, skötsel av grönområden och alla i övrigt förekommande mark och anläggningsarbeten. I uppdraget ingår även att hantera mindre maskiner till exempel lövblås, motorsåg och röjsåg. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Som person är du noggrann, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är ansvarstagande och trivs i en roll där du lämnas stor frihet. Du har ett engagemang och intresse för verksamheten och trivs med att arbeta båda självständigt så väl som i grupp. Vidare har du förståelse för medborgarens behov och ett utpräglat sinne för service och vet hur viktigt det är att vårda och utveckla kommunens varumärke och värdegrunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom området, alternativt har du arbetslivserfarenhet som vi anser likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från anläggningsarbete samt diverse gata/park arbete, t.ex. snöplogning, sandsopning, ogräsharvning, vägkantsslotter, beskärning, trimning och slaghackning etc. Du genomför arbeten med noggrannhet och förstår vikten av att sköta utrustningen som används. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du har goda kunskaper i svenska såväl muntligen som skriftligen. Du har behörighet för arbete med motorsåg och röjsåg, samt certifierad inom Arbete på väg och Heta arbeten. B-körkort samt BE-körkort är ett krav, C-körkort är meriterade. Behörighet för motorsåg A/B är ett krav, C-kort är meriterande.

Övrigt
Botkyrka är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn. Vi strävar efter att Botkyrkaborna ska vara delaktiga i kommunens utveckling och det är deras behov, rättigheter och förutsättningar som leder oss i arbetet. Vi har medborgarens fokus i allt vi gör. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.botkyrka.se/
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Botkyrka bor 93 000 personer vilket gör kommunen till den femte största i Stockholms län och plats 21 i Sverige. Botkyrka har sex kommundelar: Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. I kommunen talas det cirka 100 olika språk.