Serviceinriktad elektriker till ELIN

Serviceinriktad elektriker till ELIN

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,8 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-06-10. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta projektledare Daniel Andersson på telefon: 0706-01 77 71.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 0706017771
Område Botkyrka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (18 dagar kvar)