Problemlösande ekonom – deltid 50 - 75 %

Problemlösande ekonom – deltid 50 - 75 %

Är du en problemlösare utav rang som vill arbeta på ett stort internationellt och välkänt bolag? Kan du identifiera dig med nyckelord som analytisk och prestigelös? Står du stadigt med båda fötterna på jorden och älskar eget ansvar? Då har vi utan tvekan ett spännande uppdrag till dig! Företaget arbetar i moderna och trevliga lokaler och ligger i Kungens Kurva (Skärholmen).

I rollen som ekonom kommer du agera problemlösare och bollplank i varierande uppgifter. Fokus kommer ligga på att hantera fakturor, analysera kostnader för hela företaget samt sammanställa rapporter och finansiell information. Informationen används sedan som beslutsunderlag i företagets strävan att kostnadseffektivisera verksamheten. Rollen är delvis en junior controllerroll och innefattar även arbete med budget, prognoser samt förbättring av rutiner.

Ekonomifunktionen består av två personer och du kommer ha ett nära samarbete med samt rapportera till ekonomichefen. Uppdraget sträcker sig till och med januari 2018, med möjlighet till förlängning.
 • Du gillar att arbeta med siffror
 • Du är van att arbeta med budget och prognoser
 • Fokus på fakturahantering & analysera kostnader
 • Sammanställning av rapporter
 • Arbete med rutinförbättringar
Kvalifikationer:

Vi ser att du har en relevant utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent/ekonom/controller. Det är en förutsättning att du är bekväm med att kommunicera på engelska, såväl muntligt som skriftligt, då rollen innebär många internationella kontakter. Du har mycket goda kunskaper i Excel och erfarenhet av arbete i SAP är meriterande men inget krav.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du har lätt för att se "utanför boxen" och tycker om att aktivt söka upp information och ge egna lösningsförslag.

Du är jordnära och prestigelös och vill långsiktigt bredda dina kunskaper inom företaget. Vidare är du noggrann och analytisk och tycker om att arbeta med siffror. Du trivs med att vara en del av ett team och eftersom rollen innebär många kontakter, främst internt, är det viktigt att du är social och utåtriktad.

Vi söker dig som:
 • Har några års erfarenhet som ekonomiassistent/ekonom/controller
 • Du har en problemlösande attityd
 • Du tar gärna egna initiativ
 • Du är social och utåtriktad
 • Erfarenhet av SAP är meriterande men inget krav
Mer om tjänsten:
 • Tillsättning: snarast möjligt
 • Uppdragstyp: uppdraget sträcker sig till 31 december 2019 med möjlighet till förlängning
 • Omfattning: deltid - ca 50 - 75 %
 • Placering: Kungens Kurva - Skärholmen
Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande. Kontakta gärna Svante Norin på mejl svante.norin@andara.se eller telefon 0708 - 571152 vid frågor om tjänsten.

OBS OBS OBS OBS: vi tar inte emot ansökningar via mejl!

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.
 • AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.
 • Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.