Elkonstruktör PureBallast, tillverkare

Elkonstruktör PureBallast, tillverkare

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat, där du har möjlighet att göra skillnad för den marina miljön. Du kommer att vara en del av ett motiverat R&D team som hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Om jobbet

Som Elkonstruktör i PureBallast R&D team kommer du bl.a.
  • Utföra elektrisk konstruktion, teknisk dokumentation och upprätta ritningar
  • Utföra tester, verifiering och designgranskning
  • Agera ämnesexpert av explosionssäker konstruktion och installationslösningar på fartyg som uppfyller ATEX/IECEx krav
  • Teknisk support för elektrisk konstruktion
  • Håll dig uppdaterad med nya teknologier och designmetoder
Vem är du?

Du är nyfiken och vill med din kunskap och erfarenhet hjälpa till att lösa problem, gärna innan de uppstår. Du har förmågan att lyssna och förstå andras behov, och du förmedlar din kunskap på ett sätt som skapar gemensam förståelse. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att vara del av ett team som ställer upp för varandra.

Vad du kan
  • Elingenjörsexamen
  • Fem års erfarenhet av elektrisk konstruktion, erfarenhet inom marin eller industriell miljö är meriterande
  • Erfarenheter i EPLAN för elektriska konstruktionsritningar
  • Erfarenhet av explosionssäker konstruktion är meriterande
  • Flytande i engelska i både i tal och skrift
PureBallast marknadsförs och säljs av Alfa Laval. Verksamheten bedrivs huvudsakligen inom Alfa Lavals globala organisation med många internationella kontakter, både internt och externt. Du blir anställd i AlfaWall AB. Arbetsplatsen ligger i Tumba och du kommer att rapportera till Engineering Manager, PureBallast.

För att fördjupa sig mer om företaget så besök www.alfalaval.com/pureballast

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

Marinkraft grundades med en affärsidé om att erbjuda ”Specialiserad bemanning och rekrytering av personal med marin kompetens till marinrelaterade yrken”. Vi är idag Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot marina tjänster.

Genom en gedigen erfarenhet och tillgång till ett stort nätverk av kandidater på olika positioner inom branschen, har våra rekryterare en djupare förståelse för marina yrken och dess utmaningar. Vi har spetskompetens inom allt ifrån tekniska befattningar, både sjögående och landbaserade, till säljande och ledande befattningar.

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt på marinkraft.se/lediga tjänster/Elkonstruktör PureBallast, tillverkare

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobilnr. 070-5322116

Sökord: elkonstruktör, el, shipping, fartyg, fartygsteknik, maskinchef, förste maskinist, andre-/tredje maskinist, elingenjör, sjöingenjör, marin, farkostteknik, skeppsteknik, programvaror, teknisk dokumentation, utveckling & forskning, ritningsproduktion, elektrisk konstruktion, ATEX, explosionssäker, designgranskning, teknisk support, teknologier, designmetoder, internationellt.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barlastvattenreningssystem ses som en av de största tillväxtmarknaderna inom sjöfartsindustrin, en marknad driven av lagkrav. PureBallast - ett system utvecklat av Alfa Laval och Wallenius Water, förhindrar spridningen av invasiva organismer mellan världens hav. Vi har en ledande position på marknaden och har sen lanseringen 2006 sålt över 2000 system till redare och varv världen över. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker en passionerad Elkonstruktör till vårt hängivna PureBallast team. Så, vad ska du göra idag?