Projektledare - Utvecklingsingenjör

Projektledare - Utvecklingsingenjör

Är du en idérik och självgående person som gillar att leda projekt? Vill du vara med i produktutvecklingen av innovativa tekniska produkter? Då är det dig vi söker! Vi söker för vår kunds räkning en utvecklingsingenjör med känsla för struktur till teknikavdelningen på Dustcontrol AB i Norsborg.

Om tjänsten
Som Projektledare/utvecklingsingenjör på Dustcontrol AB jobbar du i utvecklingsavdelningen med att utveckla produkter från tidig idéskiss till färdig produkt med fokus på Projektledning och utveckling. Du kommer att ansvara för projektledning och systemtekniska frågor i samband med såväl nyutveckling som produkt vård. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt med stor initiativrikedom och att du kan kommunicera resultaten i projekten och utvecklingsarbetet samt testa lösningarna i vårt labb liksom att säkerställa att vi uppfyller kraven för vår utrustning på våra olika marknader.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Driva utvecklingsprojekt, mekanik / el
  • Konceptframtagning
  • Konstruktion med SolidWorks
  • Bistå med kompetens för fortsatt utveckling av Dustcontrol produkter
  • "Compliance" frågor
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och med erfarenhet inom konstruktion och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du är en person med goda ledaregenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av luftteknik. Du har lätt för att samarbeta med andra och delar gärna med dig till andra av ditt tekniska kunnande. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du är driven, positiv och flexibel. Uppfyller du inte alla våra önskemål, men tycker att jobbet passar dig - hör av dig ändå. Allra viktigast för oss är att hitta rätt person för uppgiften.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Dustcontrol AB
Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 180 anställda och koncernen omsätter ca 330 MSEK. Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och erbjuda sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England, samt har återförsäljare på ytterligare 30 marknader. Besök vår hemsida www.dustcontrol.se för mer info.

Om anställningen
Dustcontrol AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Dustcontrol AB erbjuder dig:
  • Tillsvidareanställning
  • Utvecklingsmöjligheter
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:

Sheyda Ali via 076 - 941 27 17.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Utvecklingsingenjör, Projektledare, Teknik, Produktutveckling, Projektutveckling
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.