Printoperatör till Mailit i Norsborg

Printoperatör till Mailit i Norsborg

Vi söker just nu en printoperatör Mailit i Norsborg

MAILIT Innovation AB är ett modernt, komplett kommunikationsföretag som i huvudsak arbetar med att leverera tjänster och produkter som utvecklar våra kunders relationsmarknadsföring. Vi jobbar med databaslösningar såsom kundklubbar, medlemsregister eller andra informationskällor genom både standardiserade kommunikationsverktyg men också med helt kundanpassade lösningar.

Om tjänsten
I rollen som Printoperatör ansvarar du för att hantera och köra MAILIT Innovation´s printrar. Du kommer också köra kuverteringsmaskin samt hantera inkommande printfilter. Vidare ansvarar du för att hålla allmän ordning och reda i lokalerna samt beställer delar och papper till maskinerna. i tjänsten ingår också att hålla kontakt med maskinleverantörer samt diverse manuella arbetsuppgifter.

Om dig
För att lyckas i rollen som printoperatör har du en god känsla för noggrannhet, du har även hög servicenivå mot både kunder och medarbetare. Vidare visar du stort intresse för nya arbetsuppgifter, visar god samarbetsförmåga och har ett flexibelt förhållningssätt till arbete. Som person är du stresstålig då det under perioder kommer ställas höga krav på leveransen. Kunskaper inom grafisk produktion är meriterande. Slutligen agerar du som en god representant Mailit Innovation både internt och externt.

Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Jacobsson via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Printoperatör, Norsborg, Industri, Mailit
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.