Orderhandläggare hos Nolek AB

Orderhandläggare hos Nolek AB

Om tjänsten

Som Orderhandläggare hos Nolek AB kommer du ha en viktig roll när det kommer till att hantera order hos funktionen för administration och ekonomi. Du kommer att ansvara för orderhanteringen samt ekonomiadministration där arbetsupgifterna består av dagliga orderregistreringar och hanterar inköp i affärssystemet Pyramid. Du ansvarar även över mail, drift och växelsystem men även daglig administration med arkivering och bokföring av hotell samt taxi. Arbetet innebär god planering, struktur och en kommunikativ förmåga där du rapporterar direkt till företagets chef.

Företaget har sitt kontor i Norsborg, Eriksbergs industriområde där du förväntas arbeta på plats helgfria vardagar måndag - fredag 07:45-16:40.

I din roll som Orderhandläggare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Registrera och hantera kundordrar
  • Registrera inköp både tjänster och varor i Pyramid
  • Hantera allmän administration, bland annat växeltelefoni, kundfakturering
Tjänsten som Orderhandläggare är ett konsultuppdrag med en visstidsanställning på heltid med start under augusti som sträcker sig ca 1 år.

Om dig
Vi söker dig med gymnasium bakgrund och som behärskar både engelska och svenska obehindrat. Eftersom din roll som Orderhandläggare har en central roll att ge service till alla i företaget och hålla ordning inom alla områden ser vi att du är både serviceminded, noggrann och strukturerad. Du kommer ha ett nära kontaknät med både företag, kunder och leverantörer där vi värderar att du besitter en positiv kommunikationsförmåga.

Viktigt för tjänsten är:
  • Engelska och svenska obehindrat
  • Serviceinriktad
  • Strukturerad
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Nolek AB
Nolek är en av världens ledande leverantörer av utrustning för tätkontroll, läcksökning och provtryckning. Företagets verksamhet utgörs idag av produktion av kundanpassade system för ovan nämnda områden samt en mängd olika unika standardprodukter.
Företaget grundades 1973 och idag ligger huvudkontoret i södra Stockholm. För närvarande har Nolek dotterbolag i USA, Malaysia, Danmark och Ungern samt representation genom distributörer på över 25 marknader världen över. Idag sysselsätter vi ca 35 personer i Sverige och ca 100 personer totalt i gruppen. Nolek är ett medelstort företag med globalt fokus. Våra största kunder idag är t.ex. Scania, Hewlett Packard, AstraZeneca och Danfoss.

Läs mer om oss på https://www.nolek.com/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Coulianos eller Josefine Mattsson via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Orderhandläggare, Administratör, Pyramid, Botkyrka, Norsborg, Jobb i Stockholm, Karriär, Nolek AB
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 aug 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.