Är du intresserad av att arbeta som operatör med fokus på blästring? Har du industribakgrund, kanske har en industriteknisk utbildning? Då har vi tjänsten för dig!

Om arbetet
I din roll som operatör kommer du arbeta i en öppen och modern industrimiljö. Huvudfokuset är blästring samt att du även kommer vara med och stötta i hela kedjan av automatiska och manuella processer.
Dina arbetstider kommer till en början vara eftermiddagspass med start i början på september, på sikt ser man att tjänsten kan komma att bli 2 skift, bra om att man är flexibel i detta. Du kommer bland annat att arbeta med operativa uppgifter som att övervaka och köra maskiner, fixturera verktyg & sortera produkter samt vara behjälplig i övriga produktion.

Om dig
Du som har teknisk bakgrund eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom industri och har ett intresse för att arbeta med händerna har goda förutsättningar för att klara av rollen. Vi söker alltså dig som har erfarenhet av att arbeta som operatör/blästrare. Då det förekommer en hel del tunga lyft, ser vi gärna att du är i god fysisk form.
Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med blästring eller inom processindustrier och eller har erfarenhet av skärande verktyg.
Som person är du positiv, lojal, noggrann och har ett intresse av att lära och utvecklas. Det är av stor vikt att du har lätt för att jobba i grupp. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig.
Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Om Företaget
Oerlikon är ett globalt innovativt powerhouse för ytteknik, polymer bearbetning och additive manufacturing inom nyckelindustrier såsom flyg, fordon, energi, verktyg och textilier. Vi fungerar som en nyckelpartner som möjliggör för våra kunder att nå sina mål att optimera prestanda, funktion och hållbarhet hos sina produkter och tillverkningsprocesser. Våra lösningar minskar transportutsläppen, maximerar livslängden och prestandan hos verktyg, ökar energieffektivitet och främjar intelligent material samt hållbar polymerbearbetning. Dessa prestationer är bevisade kännetecken för vårt globala ledarskap. Vi på Oerlikon omfamnar mångfald. Detta återspeglas i fler än 10 600 anställda, som representerar över 93 nationaliteter och vår närvaro i fler än 37 länder och 179 platser över hela världen. Lär dig mer om Oerlikon: www.oerlikon.com/balzers/se

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning i september, uppdraget är löpande och det finns stora chanser till anställning hos kund.
Du får en anställning som konsult hos oss på i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Edvard Bergstedt via växeln 010 173 73 00 alternativt edvard.bergstedt@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.