Är du intresserad av att arbeta som operatör? Har du industribakgrund, kanske har en industriteknisk utbildning? Då har vi tjänsten för dig!

Om arbetet
I din roll som operatör kommer du att arbeta i en öppen och modern verkstadsmiljö. Du kommer bland annat att arbeta med operativa uppgifter som att övervaka och köra maskiner, fixturera verktyg & sortera produkter.

I 70 år har Oerlikon Balzers stått för banbrytande utveckling och varit världsledande inom beläggningar med tunnfilm. Vi lever vår passion för ytbeläggningar med en unik kombination av hållbar utveckling, innovativ drivkraft, entreprenörsanda och tradition. Detta gynnar både våra kunder och vår miljö - igår, idag och imorgon.
Tjänsten är förlagd på anläggningen i botkyrka. I din roll kommer du arbeta med för- och efterbearbetning av diverse industriverktyg. Exempel på arbetsuppgifter är:

Fixturera i maskin
Avsyning och mätning i mikroskåp
Tvättning av verktyg

Om dig
Du som har teknisk bakgrund eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom industri och har ett intresse för att arbeta med händerna har goda förutsättningar för att klara av rollen som operatör. Vi söker alltså dig som har erfarenhet av att arbeta som operatör

Meriterande för tjänsten är om du har teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av arbetet som maskinoperatör.
Som person är du positiv, lojal, noggrann och har ett intresse av att lära och utvecklas. Det är av stor vikt att du har lätt för att jobba i grupp. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig.

Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning i augusti, som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.