Kvalitetsingenjör, DeLaval

Kvalitetsingenjör, DeLaval

DeLaval är världsledande inom mjölkningsindustrin. Vi levererar integrerade lösningar för mjölkproduktion utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över. DeLaval levererar även service och ett brett utbud av tillbehör. Företaget levererar effektiva system för mjölkning, driftsledning, kyla, utfodring, utgödsling, ventilation och energiåtervinning.

DeLaval grundades för mer än 130 år sedan av visionären Gustaf de Laval som patenterade mjölkseparatorn. Idag har DeLaval 4.500 medarbetare och finns representerat i mer än 100 länder. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, är en del av Tetra Lavalgruppen.

Läs mer om oss på följande länk: www.delaval.com/sv

Om tjänsten
Den lediga tjänsten är placerad vid DeLavals produktionsenhet i Tumba. Du blir en del av ett team på 10 personer och rapporterar till chefen för Quality Assurance.

Som kvalitetsingenjör genomför du utfallsprovning på artiklar och komponenter som kommer från våra leverantörer. Du har ett nära samarbete med konstruktörer, produktionspersonal och inköpsavdelningen. varför du behöver ha god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera. All dokumentation sker i huvudsak på engelska varför goda språkkunskaper är viktiga.

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Genomföra testning av komponenter från leverantörer
  • Analysera, utvärdera och återkoppla mätresultat
  • Delta vid revisionsarbete och aktivt verka för ständiga förbättringar
  • Delta i olika kvalitetsinriktade projekt
  • Resor till leverantörer, kunder och andra produktionsanläggningar inom DeLaval kan förekomma
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning och några års yrkeserfarenhet av kvalitetsarbete, gärna inom tillverkande industriföretag. Du har dokumenterad erfarenhet av mätteknik (DEA med programvara DMIS) och god kunskap inom form och lägestoleranser.

Personlighet
För att du ska trivas i rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ett genuint tekniskt intresse. Vi ser att du är analytisk, noggrann och nyfiken. Du kan arbeta självständigt och målinriktat men trivs också med att samarbeta med andra. DeLaval är ett globalt företag varför det är viktigt med goda kunskaper i engelska.

DeLaval erbjuder dig
Vi erbjuder dig en spännande och dynamisk arbetsplats med trevliga kollegor. Det finns gott om möjligheter till personlig utveckling och lärande. DeLaval tillhandahåller en säker och trevlig arbetsmiljö, trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar, pensionsavsättning och företagshälsovård.

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50.

Om Addilon
Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Helsingfors och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: kvalitet, kvalitetsingenjör, mätteknik, dea, dmis, quality, assurance, delval, tumba
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Addilon AB
Hemsida http://www.addilon.se
Sista ansökningsdag 21 dec (38 dagar kvar)