Brinner du för projektledning, infrastruktur och att skapa ett mer hållbart samhälle?

Brinner du för projektledning, infrastruktur och att skapa ett mer hållbart samhälle?

Nu söker vi en junior byggprojektledare som vill vara med och driva in nya projekt och även vidareutveckla Kauno Tiltai i Sverige, ett bolag i tillväxtfas! Du kommer få en unik möjlighet att vara med och påverka vilka projekt som ska drivas in i Sverige. Har du tidigare erfarenhet inom infrastruktur och konstruktion är detta en riktig drömtjänst där du kommer få utvecklas och ta stort eget ansvar!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en byggprojektledare med erfarenhet inom infrastruktur till Kauno Tiltai. Kauno Tiltai startade i Litauen efter andra världskriget i syfte att rekonstruera och återuppbygga förstörda broar. De har över 70 års erfarenhet inom konstruktion och är idag Baltikums största byggföretag. I Sverige etablerades de 2014 och har nu flera spännande projekt i ryggen med kunder som Trafikverket, SLL och Stockholms kommun där de konstruerat allt ifrån broar, vägar, järnvägar och tunnlar.

Nu söker vi en junior byggprojektledare som vill vara med och driva in nya projekt och även på sikt vidareutveckla Kauno Tiltai i Sverige. Du kommer ha stora möjligheter att växa med ansvar och på sikt utvecklas i andra roller inom företaget, exempelvis kan du på sikt ta dig an en roll som Technical Director. Du kommer också få ha en unik möjlighet att vara med och påverka vilka projekt som Kauno Tiltai ska ta sig an och ha nära samarbete med nuvarande COO i Sverige, Rolandas. Områdena du kommer att arbeta inom är Stockholm, Uppsala, Södermanlands län samt Västmanlands län.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kauno Tiltai.

Arbetsuppgifter

Som byggprojektledare kommer du arbeta med att driva in nya infrastrukturprojekt för Kauno Tiltai och sedan projektleda dessa från början till slut med allt vad det innebär. Du kommer också att upprätta och säkerställa att tidsplaner hålls och att arbetet utförs på ett effektivt sätt.

Du kommer till exempel att:
 • Kommunicera med såväl kommuner som privata aktörer och myndigheter för att driva in nya projekt
 • Ha kontakt med ingenjörer, konstruktörer och byggnadsarkitekter för att skapa projektplaner
 • Säkerställa inköp av material och övrig utrustning som behövs i projekten
 • Upphandla avtal och samordna samt arbetsleda underentreprenörer
 • Säkerställa att projekten följs enligt projektplan, budget och arbetsmiljöföreskrifter
 • Avstämningar och uppföljningar ute i själva projekten
Tjänsten passar dig som trivs i en mycket ansvarsfull roll där du har en tidigare bakgrund inom infrastruktur och konstruktion. Du har en god förståelse för det byggtekniska och förmågan att inspirera och motivera de du arbetar tillsammans med.

Vi söker dig som
 • Har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom konstruktion
 • Har minst 1 års tidigare erfarenhet av att ha varit delaktig i eller lett konstruktionsprojekt från ax till limpa, gärna i rollen som projektingenjör eller projektledare
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska då du kommer ha kontakt med såväl svensk- som engelsktalande kunder och underentreprenörer
Det är meriterande om du har arbetat med mångmiljonprojekt som projektledare inom infrastruktur och konstruktion och har inblick i anbudsprocessen. Det är även ett stort plus om du har en BAS-U utbildning.

Som person är du trygg i dig själv och med att fatta beslut. Du har en affärsmässig förståelse och ett fokus på att nå resultat. Du trivs med att leda och inspirera andra människor och är både noggrann och kvalitetsmedveten.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Du utgår från kontoret i Norsborg, Stockholm. Uppdragen är placerade i Stockholm med omnejd
 • Kontaktuppgifter: Isabelle Lundborg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kauno Tiltais önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Kauno Tiltai.