Butikssäljare Tunga Delar Borlänge

Butikssäljare Tunga Delar Borlänge

I rollen som innesäljare arbetar du tillsammans med dina kollegor på orten för att serva kunderna i regionen runt Borlänge med reservdelar och tillbehörsprodukter till framför allt lastbilar, släpvagnar och lätta transportfordon.

Våra kunder är främst verkstadspersonal och reservdelsbeställare på tunga verkstäder. Du kommer i din roll arbeta med fordonskataloger, vårt affärssystem och andra IT-system för att identifiera rätt reservdelar. I rollen ingår även arbete med prissättning, fraktlösningar och teknisk support. Du arbetar i ett team av medarbetare i Borlänge, men även med stöttning av vår marknads- och produktavdelning för att göra våra kunders vardag så enkel och problemfri som möjligt.

I tjänsten ingår besök hos nya och befintliga kunder, samt vid behov leverans av reservdelar.

Du behöver ha både intresse och kunskap om reservdelar till tunga fordon samt för att göra affärer. Vi ser gärna att du som person är positiv, drivande och serviceinriktad, samt noggrann och ansvarfull för att kunna ge bästa service till våra kunder. Eftersom du i din roll kommer ha många kontaktytor bör du vara en öppen och social person som trivs med lagarbete.

Som anställd hos Tunga Delar erbjuder vi dig ett arbete med spännande framtid i en expansiv koncern. Bolaget är en del av fordonskoncernen Relais Group, som totalt äger 14 fordonsrelaterade företag i Norden som ger oss muskler och skapar synergier. Du kommer arbeta med reservdelar från världsledande tillverkare som Meritor,
Mann+Hummel, Bosch, Knorr-Bremse, WABCO, Exide, Continental, ZF m.fl.

Vi månar om korta beslutsvägar, god gemenskap och att våra anställda ska känna sig delaktiga i vårt arbete med hur vi servar kunden på bästa sätt. För oss är ett gott samarbete mellan koncernens olika bolag en grund för trivsel, lönsamhet och utveckling. Att ligga i framkant med moderna digitala lösningar är viktigt för oss, och vi står inför intressant framtid där mycket kommer hända inom detta område.
Mer info
Kontaktperson Henrik Jansson
Telefon 054-852233
Email Mejla Henrik Jansson
Område Borlänge
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tungadelar.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tunga Delars affärsidé är att med hög tillgänglighet, kvalitet och kompetens förse verkstäder med reservdelar till tunga fordon. I tillägg till vårt produktsortiment erbjuder Tunga Delar även teknisk support, komponenttester och utbildningar.

Bolaget bildades 2012 i Gävle och har idag verksamhet i Sundsvall, Gävle, Stockholm, Borlänge, Helsingborg & Umeå. I våra butiker hittar du förutom reservdelar även belysning, tillbehör, verktyg, kemikalier och oljor, förnödenheter och utrustning för diagnostik.

Bolaget sysselsätter ett 40-tal anställda, omsätter ca 100 MSEK och ingår i den finska fordonskoncernen Relais OY. Relais omsätter drygt 2,3 miljarder kronor och i koncernen arbetar ca 900 medarbetare.