Hoppa till innehåll
Svenska Krämfabriken AB logotyp

Systemutvecklare/Programmerare

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Systemutvecklare/Programmerare sökes till Svenska Krämfabriken

Vill du vara en viktig del i skapandet av de häftigaste skönhetsprodukterna på marknaden? Är du dessutom analytiskt lagd, gillar service och att ha daglig kundkontakt? Se då till att söka det här jobbet hos oss!

Om företaget
Svenska Krämfabriken är en marknadsledande tillverkare, R&D-center, varumärkesägare och utvecklare inom skönhets-, hälsa och wellnessegmenten. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant och erbjuda starka, unika och högkvalitativa varumärken på marknaden. Förutom att utveckla och bygga upp egna varumärken strävar vi också efter att erbjuda de mest kompletta private label- tjänster som finns på marknaden, inklusive enastående utveckling av varumärkeskoncept, R&D, trendanalys, inköp, design, tillverkning samt 360 marknadsföring- och logistiklösningar.
Svenska Krämfabriken är på en tillväxtresa, och våra fantastiska medarbetare är helt avgörande för vår framgång.

Om tjänsten
Som Systemutvecklare/Programmerare kommer du att arbeta med att utveckla och förbättra våra produkter och tjänster i våra digitala produkter.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Skriva ren, skalbar och underhållbar C#-kod för vårt egenutvecklade system
* Felsöka och lösa problem
* Medverka i digitaliseringsprojekt
* Arbeta nära övriga avdelningar och förstå deras behov

Du kommer att arbeta i ett team på fyra personer som arbetar tätt tillsammans och som även har ett nära samarbete med övriga kollegor inom företaget. Du blir en del av en entreprenörsdriven arbetsplats som präglas av korta beslutsvägar och en platt organisationsstruktur. Vi tror på att innovation sker bäst i en öppen och samarbetsinriktad miljö där varje medarbetares bidrag har stor betydelse och eftersom det mesta av jobbet behöver ske på kontoret, är vår önskan att du kan arbeta på plats varje dag.

Profil
Vi söker dig som har:
* Relevant högskoleexamen inom datavetenskap eller annan relevant utbildning inom systemutveckling
* Minst fem års erfarenhet av självständigt arbete som utvecklare i Microsoft C# och SQL
* Erfarenhet av .NET 5 eller senare
* Mjukvarutestning
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vårt erbjudande
Här finns en möjlighet att växa och utvecklas med utmanande och varierande arbetsuppgifter. Hos oss på Svenska Krämfabriken är vår företagskultur och våra medarbetare av högsta prioritet. Vi erbjuder en dynamisk och vänlig arbetsmiljö där vi bryr oss om varandra. Som anställd har du bland annat tillgång till ett nybyggt gym samt möjlighet att spöa kollegorna i padel i vår egen anläggning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) placerad i Borlänge med tillträde snarast.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.

Svenska Krämfabriken AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Svenska Krämfabriken is a market leading manufacturer, R&D center, brand owner and developer within the segments of beauty, health, and wellness. We always strive to stay ahead of the game bringing strong, one of a kind, quality brands to the market.