Elektriker Traverser

Elektriker Traverser

Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Du kommer ingå i en driftnära, central avdelning som arbetar med uppdrag mot våra traverser över hela verket i Borlänge. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra traverser. På traversgruppen jobbar ni självständigt i team om två personer där ni själva ansvarar för beredning/planeringoch utförande av jobben. Arbetet sker regelmässigt på hög höjd.

I arbetet ingår:
  • Felsökning
  • Ritningsläsning
  • Elektriskt underhåll av traversutrustning och dess ingående komponenter
  • Planering och beredning
  • Grundorsaksanalyser
  • Delta i förbättringsarbeten
  • Uppdatera och utveckla det förebyggande underhållet.
Omfattning: Heltid. Arbetstid: Dagtid med möjlighet till flex.

Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad kunskap. Vi ser att du har jobbat som industri, installation, eller automationselektriker i några år. Ingen tidigare erfarenhet av arbete på traverser krävs, detta internutbildar vi dig på.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och ödmjukhet. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.

Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där du har stor potential till att utvecklas i din roll som elektriker. Stora möjligheter att själv och med din teammedlem planera och styra dina dagar.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mattias Forsberg, Chef sektion travers, tfn 0243-71563

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.