Hoppa till innehåll
Scrillnet söker en ny stjärna!

Om tjänsten
Scrillnet grundades med en vision att leverera skräddarsydda affärssystem till säljorganisationer och tillväxtföretag och det är för det ändamålet som vi söker en utvecklare med fördjupad kunskap inom PHP.

Du kommer att jobba i ett självdrivet team med stor möjlighet att påverka utvecklingen och vilka tekniker som används. Främst skriver vi i PHP, men det är ingenting som säger att de inte kommer att göra avstickare till andra språk om det passar den givna lösningen bättre.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utveckling främst inriktad mot backend PHP men viss frontend förekommer vid behov.
  • Viss kundkontakt tillsammans med projektledare
  • Vidareutveckling och förädling av bef. kundsystem
Rollen är formbar efter din profil och målsättning, med stora friheter och möjlighet till flexibel arbetsplats. Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den goda arbetsmiljön. Kvalitet och teknisk innovation är ledord och en dag i månaden ges teamet möjlighet att arbeta med egna projekt vid sidan om den ordinarie produktutvecklingen.

Om dig
  • Några års erfarenhet av objektorienterad utveckling i PHP
  • Kunskap inom MariaDB, MySQL
  • Grundläggande kunskap inom HTML/CSS
  • Kunskap i svenska och engelska
  • Kreativ I ditt kodande och du drivs av att testa nya tekniker och lösningar
Vi på Scrillnet vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, hos oss är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans nästan viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål.

Vi är ett ungt och formbart företag som växer snabbt på marknaden, där våra medarbetare har stora möjligheter att både påverka och växa med företaget.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: Heltid, tillsvidare
Plats: Borlänge, med möjlighet till visst arbete på distans
Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila roger@scrillnet.se

Alt. Ringer oss på 010-2047001

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: PHP, utvecklare, systemutvecklare, developer, backend, fullstack mySQL, , rekrytering, Borlänge, Dalarna, tillsvidare, produktutveckling, CSS, HTML,
Scrillnet AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Scrillnet grundades med en vision att leverera skräddarsydda affärssystem till säljorganisationer och tillväxtföretag.

Vår grundidé är enkel, men kräver engagemang, kunskap och nära samarbeten.

Resan till att bli en stark leverantör på marknaden har tagit fart snabbt och vi märkte tidigt att vi har hittat ett arbetssätt och tjänst som gör sig väldigt attraktiv på marknaden.

I en djungel av färdiga affärssystem och en trend som uppmanar stora som små företag att skapa ändlösa antal API-anslutningar och månadstjänster, så erbjuder vi en utmanande strategi. Vi skapar kundanpassade affärssystem för små och medelstora företag.

Med vår strategi får våra kunder sin viktigaste data under ett paraply, vilket då skapar en spårbarhet ner i detaljnivå för deras affärer.
https://scrillnet.se/