Servicetekniker för Lätta transportbilar

Servicetekniker för Lätta transportbilar

Till vår serviceverkstad för lätta transportbilar i Borlänge söker vi nu en engagerad servicetekniker. Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att kunden får bästa möjliga upplevelse hos oss. Inom Rolf Ericson Bil Företagen bygger vi vår kultur och värdegrund på Relation och Enkelhet som är den naturliga utgångspunkten för allas arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker jobbar du i ett team med 3-4 personer med stöd av verkstadscoach. Du kommer huvudsakligen att arbeta med Renault Lätta transportbilar och ansvarar för hela processen från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. I processen ingår att du diagnostiserar, servar och reparerar kundens bil och har kontakt med kunden via telefon, mail och i verkstaden samt hanterar betalning.

Kunskap och kompetenser
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå, samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande. Vana från att arbeta i systemen TACDIS och Clip är meriterande.

Personliga egenskaper
Tjänsten som personlig servicetekniker förutsätter att du har lätt för att skapa bra relationer och ger ditt yttersta för att leverera den bästa kundupplevelsen. Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande och har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Du har ett gott omdöme, är strukturerad, flexibel samt har god administrationsförmåga. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från liknande arbete.

Vi erbjuder dig
  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter såsom utbildningar genom bland annat samarbeten med Renault.
  • Generösa personalförmåner - bland annat friskvård, personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten & reservdelar och personalrabatter hos samarbetspartners.
Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde
Anställningen är 100% med placering i Borlänge. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten i Borlänge? Kontakta Viktor Burström, servicechef Borlänge 0243-25 77 61.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-02-28. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till: jobba@rebil.se Skriv: "PST Borlänge" i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktor Burström, servicechef
Telefon 0243-25 77 61
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rebil.se/om-oss/jobb/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (32 dagar kvar)