Hoppa till innehåll
Rexel Sverige AB logotyp

Vikarierande Innesäljare till Rexel i Borlänge

Ansök nu
Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje? Då kanske du är vår nya Innesäljare i Borlänge!

Vår kollega ska vara föräldraledig och därför söker vi nu hennes vikarie fr o m 1 mars 2024 - 31 oktober 2024. Vi söker en Innesäljare med erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar. Vi på Rexel vill visa våra kunder vägen och bidra till deras fortsätta utveckling tillsammans med oss mot en mer elektrifierad och hållbar framtid.

Vad du ska göra
Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och proaktiv försäljning till våra kunder i ditt eget distrikt. I arbetet ingår att aktivt bedriva försäljning per telefon och följa upp offerter och vid direktkontakt samt vid vissa tillfällen hjälpa till med att sköta butik och ta emot kunder där.

Vad vi letar efter
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv. Du är förtroendeingivande och en relationsbyggare; du skapar lätt kontakt och relation med såväl nya som befintliga kunder. Du ger dina kunder en hög servicenivå och är lösningsorienterad. Det är meriterande, dock inget krav, om du har tidigare erfarenhet från elbranschen. Vi värderar din förmåga att skapa goda relationer och din säljkompetens högst. Det är viktigt för oss, och för dig, att du har viljan till att lära och utveckla dig inom vår bransch; den mycket spännande elbranschen. Vi arbetar i Officepaketet och då främst i Excel, vilket är ett krav att du behärskar. Vidare ser vi det som ett krav att du har tidigare dokumenterad säljerfarenhet. Grundläggande kunskaper i svenska gällande tal och skrift är en förutsättning.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast på vardagar och vi har kollektivavtal. Hälsa och välmående hos våra medarbetare är viktigt för oss, därför erbjuds alla ett årligt friskvårdsbidrag och vi har en partner för företagshälsovård. Vi genomför även olika friskvårdssatsningar, nyligen hade vi en hel månad full av aktiviteter. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning 'Our Voice' där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är nödvändigt i vår bransch och något vi brinner för. Genom vår 'Rexel Academy' och andra utbildningssatsningar får alla medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling.

Hör av dig till oss!

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om jobbet, Rexel eller om mig, rekryterande filialchef Marcus Orrebo, är du varmt välkommen att slå en signal på 072-5487747 eller via mail till marcus.orrebo@rexel.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare