Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Arbetsledare Linje & Kabel

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Peabs avdelning Linje och Kabel i Dalarna växer och vi söker nu en erfaren arbetsledare med placeringsort Falun eller Borlänge för att stärka upp vårt team. Hos oss får du möjlighet att jobba i roliga projekt med fantastiska kollegor, i en utvecklande roll med goda karriärmöjligheter. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag!

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en nyckelroll i de projekten vi driver, med ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. I ditt ansvarsområde ingår att säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler och föreskrifter. Vidare kommer du få vara delaktig i att planera och organisera projekt. Du fungerar som en viktig länk mellan våra yrkesarbetare och arbetsledningen, och hjälper till att hantera utmaningar som uppstår under arbetes gång.

Om dig

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som arbetsledare inom bygg och anläggningsbranschen, och vi ser att du som söker är van att hantera komplexa projekt. Du är självgående och väl insatt i de olika faserna av byggprocessen. För att lyckas i den här rollen ser vi det som ett krav att du har:

  • Minst tre års sammanhängande erfarenhet i rollen som arbetsledare inom anläggningsbranschen
  • Ha arbetat med, och slutfört, minst två projekt rörande el eller optoförläggning de senaste fem åren. Projekten ska ha innefattat trafikerad miljö med trafikavstängningar samt återställningsarbeten upp till minst förstärkningslager

Det är dessutom meriterande om du har relevant utbildning inom bygg- och anläggning.

Som person tror vi att du är noggrann, effektiv och kommunikativ. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, samtidigt som du trivs i en teammiljö och kan samarbeta effektivt med andra.

Om du tror att du har den erfarenhet, kompetens och personlighet som vi söker, ser vi fram emot att höra från dig.

Ansökan

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Denna annons ligger ute under semesterperioden och det kan därför dröja med återkoppling till mitten på augusti. Vid frågor om rekryteringsprocessen, skicka ett mail till HR jennifer.eriksson@peab.se. Vid frågor om tjänsten, skicka ett mail till peter.asberg@linje-kabel.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.